Egészségvédelmi tanácsadás - Tapolcai Ágnes

2012 szeptember 18-től keddenként 17-18-ig

Könnyebb megőrizni egészségünket, mint betegségeket gyógyítani? Bizonyára könnyebb, bár néha az utóbbira is szükség van. A hivatásos orvosi ellátás egyre drágább és nehézkesebb, szervezési és pénzügyi gondok teszik esetenként kaotikussá. Jobban tesszük, ha amíg csak lehet, magunk vigyázunk egészségünkre.

Mivel tudok hozzájárulni ehhez? Például a mágnesek gyógyító erejét használhatjuk a Magnapress és a Minat magnetic eszközök segítségével. Sebek, zúzódások, csonttörések, fertőzések gyógyulását fele időre csökkenti néhány 10-15 perces kezelés nemcsak az emberi testen, hanem állatok kezelésében is igen eredményes. Műtét utáni felgyógyulás gyorsabb, fájdalommentesebb néhány kezelés hatására, kizárható a műtéti hely fertőződése. Kisállatokat is szívesen látok a mágneskezelés kipróbálásra.

A fenti mágneses eszközök sugár alakú teret képeznek, így alkalmassá válnak akupunktúrás jellegű kezelésre, az útmutató szerinti pontokon. A módszer alapja az energiát szállító meridiánok és azok akupunktúrára használt pontjainak ismerete.

A gyógynövényekből és természetes anyagokból készülő Biyovis termékek használatát illetően is tudok segítséget adni, részletesebb megbeszélést követően. Ezek főleg étrend kiegészítőként forgalmazott gyógynövénykészítmények, meg néhány gyógyeszköz. Más terápiákkal együtt is alkalmazhatóak, illetve önmagukban alkalmasak megelőzésre, az egyensúly helyreállítására.

Tudjuk, hogy a betegségek sokszor lelki okokra vezethetők vissza, a Bach virágterápia szelíd, gyengéd módszer a lelki attitüd kiegyengetésére. Szinte észrevétlenül vezet vissza minket téves gondolati mintáinkból az élet egészségesebb szemléletéhez. A megfelelő esszenciák kiválasztásához kérdőívek vezetnek el.

A környezet vegyszeres szennyezettsége komoly egészségi kockázatot rejt. A BIOKAL termékek használatával kertünkben, veteményesünkben a növényekkel való foglalkozás során és kertünk terményeinek fogyasztásakor egyaránt elkerülhetjük ezt.

Ha úgy érzi, hogy testi, vagy lelki egészsége érdekében szeretne kicsit megismerkedni e kíméletes módszerek valamelyikével, találkozzunk a Népfőiskola termében keddenként, egy email vagy telefon egyeztetést követően.
Tapolcai Ágnes
20 291 6750
atapolcai@gmail.com