BIOKAL - környezetbarát növény és talajkondicionáló készítmények - Kónya Árpád

2012. október 2, kedd

A BIOKAL többfázisú, biológiailag kimagaslóan aktív talaj- és növény-kondícionáló termékcsalád és alkalmazási módszer, amelyben a szerves hatóanyagok rendkívül erős elsődleges (direkt) és felerősített másodlagos (szinerg) hatása különlegesen nagy, és nem várt mértékben érvényesül. Mindezt a szintetikusan előállított, szervetlen műtrágyák és növényvédőszerek soha nem tudják teljesíteni, sem a termelésben, sem pedig a gazdaságosságban.

Nemzetközi szinten is tapasztalható, hogy jelenleg korszakváltás időszakát éljük. A környezetünk tönkretétele olyan súlyos károkat okoz, hogy milliárdok szükségesek az élhetőbb környezet fenntartásához. Ma már jogszabályok sokaságát alkotják meg az élelmiszerbiztonság, a szermaradvány-mentesség érdekében. A korábbi tömegtermelés és a magasabb profit érdekében tett minőségromlást felváltja a magasabb minőségi igény.

Ez a törekvés megköveteli, hogy a káros szintetikus készítményeket az előnyös szerves-, és biológiailag aktív termékek alkalmazása váltsa fel az egész világon.

Részletes ismertető itt.